Briga o zdravlju započinje u nama samima i puno je više od dotjerane vanjštine – to je poruka koju želimo prenijeti našim čitateljicama i čitateljima. Portal Slowage365.hr u suradnji s Nutrilife centrom i nutricionisticom Ivanom Barišić svojim vjernim čitateljima daruje dva SMART FIT paketa za zdravo mršavljenje. Svaki paket sastoji se od pregleda stručnjaka, konzultacija sa stručnjakom, analize dnevnika prehrane i plana prehrane kojeg će stručnjaci Nutrilife centra izraditi za svakog individualno. 

Ljeto nam se bliži i ne postoji bolji trenutak za odluku o prelasku na zdraviji način života. Nemojte si dopustiti da vaše tjelo opterećuju masnoće i višak kilograma. Utegnite se na vrijeme, a vaše tijelo ojačajte i dovedite u formu zdravim putem. Na tržištu trenutno postoji cijela lepeza dijeta, ali te dijete su uglavnom restriktivne i loše utječu na zdravlje. Stoga, najbolji način za skidanje kilograma je zdravo mršavljenje, a to vam mogu omogućiti stručnjaci iz Nutrilife centra.

 

nutrilife_slowage365_2

Zdravo mršavljenje uz nadzor stručnjaka

Često čujemo da postupno gubljenje kilograma donosi bolje rezultate, a kako bi se to ostvarilo ne smijete dozvoliti tijelu da gladuje, već morate potaknuti metabolizam da brže razgradi hranu. Nutricionisti iz Nutrilife Centra nakon odrađene detaljne analize Vašeg tijela definirat će jelovnik prema Vašim potrebama. Uz dodatnu tjelesnu aktivnost i jelovnik izrađen samo za vas na zdrav i siguran način doseći ćete željenu težinu i oblik tijela.

Naša suradnica Ivana Barišić istaknula je da su tri koraka potrebna za mršavljenje.
Prvi korak je želja klijenta da uvede zdravo mršavljenje u svoju svakodnevicu.
Drugi korak je “čišćenje stana i ureda” od  nepotrebnih grickalica.
Treći korak su to go opcije za grickanje, jer tu osobe u početku najčešće padaju, pa rezultati izostaju, odnosno nisu u skladu s vremenskim očekivanjem.

 

nutrilife_slowage365_3

 

Intervju s Ivanom Barišić pročitajte ovdje

 

SMART FIT PAKET ZA ZDRAVO MRŠAVLJENJE UKLJUČUJE:

  • Specijalistički nutricionistički pregled u trajanju od 60 minuta
  • Mjerenje analize sastava tijela
  • Mjerenje vitamina i minerala
  • Izradu individualnog programa prehrane

Cijena paketa je 1500 kuna.

 

 

nutrilife_slowage365_4

 

 

GIVEAWAY za one koji brinu o svojem zdravlju

Za sve vas koji brinete o svojem zdravlju pripremili smo darivanje u suradnji s Nutrilife centrom. Tijekom dana na našoj Facebook stranici potražite darivanje. Da biste sudjelovali u darivanju, sve što trebate napraviti je:

  1. Označiti Facebook stranicu Slowage365.hr & Nutrilife Centar sa “sviđa mi se”
  2. Označiti objavu sa “sviđa mi se”
  3. U komentar napisati što sve uključuje SMART FIT paket
  4. Označiti u komentaru prijatelje za koje mislite da bi im se svidjelo ovo darivanje

Igramo se do petka, 12. lipnja u podne. Sretno svima!

 

 

 

Pripremila: Vjera Pađen

Foto: Canva, privatna arhiva