Oko 850 tisuća pregleda u manje od jednog dana osvojila je izvedba u kojemu svatko iz svojeg doma izvode skladbu “Prayer” ova sjajna četiri izvođača iz naslova uz pratnju pijanista Lang Langa. Dio je to projekta koji je pokrenula Lady Gaga, One World: Together At Home protiv koronavirusa koji je uživo započeo 18. travnja i kojem su se odazvali brojni svjetski poznati glazbenici, glumci, TV ličnosti i sportaši.

Pjesmu Prayer iz 1999. u originalu izvode Céline Dion i Andrea Bocelli, a u ovoj izvedbi pridružili su im se još Lady Gaga i John Legend. Odabrane pjesme imaju znakovite poruke, podrška su svima koji pomažu da bolesnici budu zbrinuti na najbolji način i svima koji svojim odgovornim ponašanjem čine sve da se suzbije pandemija. Uživajte u izvedbi i poslušajte svakako i ostale.

 

Među ostalim izvođačima, čije izvedbe također možete pronaći na youtubeu, pronaći ćete i J LO i pjesmom People, Billie Joe Armstrong, Taylor Swift, Elton John, The Rolling Stones, John Legend i Sam Smith i mnogi drugi…

Budući da smo već pisali da je sreća u dijeljenju, mi dijelimo vijesti koje će vam “podići” raspoloženje. Također vas želimo motivirati da vidite na koji je sve način svijet trenutno ujedinjen, i kako svatko na svoj način pokušava raditi ono u čemu je najbolji.

 

Tekst: O.M.
Foto: screenshot YouTube