Superiorna čistoća, revolucionarna umjetna inteligencija i puna kuća osmijeha za cijelu obitelj uz električne četkice Oral-B.

Zdrave navike započinju jutarnjom rutinom. Zna to i peteročlana obitelj Šitum koja je ove blagdane dočekala sa širokim osmijesima jer su na stomatološkom pregledu potvrdili da su svima zubi zdravi. U obitelji Šitum roditelji tri djevojčice već više od godinu dana koriste električne četkice Oral-B Genius X. Prelazak s klasičnih na električne četkice savjetovala im je stomatologinja Dinka Vinković čiji su redoviti pacijenti.

obitelj šimunovićElektrične četkice Oral-B preporučujem jer zaista djeluju. Kod svojih pacijenata koji ih koriste vidim značajno smanjenje zubnih naslaga. Ako se pravilno koriste, plak se smanjuje i do 100% što značajno doprinosi zaštiti od karijesa i bolesti desni. Zubi su pritom očišćeni kao nakon poliranja u stomatološkoj ordinaciji. Ova četkica je postala glavni saveznik i meni i mojim pacijentima u održavanju oralnog zdravlja“, ističe Dinka Vinković, dr. dent. med.

kod dr vinke

Električna četkica Oral-B Genius X odlikuje se revolucionarnom umjetnom inteligencijom i mogućnošću spajanja s aplikacijom na pametnom telefonu. Prema podacima prikupljenima od tisuća korisnika, četkica tako prepoznaje stil četkanja, upozorava na moguće nepravilnosti i daje precizne upute za pojedina područja.

Senzor pritiska upozorava kada je pritisak na zube presnažan kako ne bi došlo do oštećenja cakline. Osjećaj superiornog čišćenja čak i teško dostupnih područja je kao nakon posjeta stomatologu, svaki dan.

U obitelj Šitum četkica Oral-B Genius X donijela je i dodatnu zabavu. Uz jutarnju i večernju rutinu roditelji su sa svoje tri djevojčice uvježbali i posebne plesne korake za razgibavanje.

Djevojčice su izvrsno prihvatile električne četkice Oral-B jer se spajaju s aplikacijom Disney Magic Timer. Dvije minute pranja zubi im prođe u trenu. Sada kada smo osmislili i obiteljsko plesno natjecanje – još im je zabavnije. Kod cijele obitelji primjećujem poboljšanje, što nam je potvrdio i posjet stomatološkoj ordinaciji. Svjesni smo da je prevencija najbolji način da svi imamo zdrave zube“, izjavila je Ines Šitum.

Kako je obitelj Šitum iznenadila stomatologinju Dinku Vinković pogledajte ovdje.

Električne četkice Oral-B kao blagdanski poklon potražite u svim većim trgovačkim lancima: dm/Bipa/Konzum/Spar/Elipso/Sancta Domenica/e-kupi/Svijet Medija/Bazzar.

Oral-B

Oral-B je marka zubnih četkica koju koristi i preporučuje najviše stomatologa diljem svijeta. Klinički dokazano učinkovitija je od klasičnih zubnih četkica, na temelju istraživanja koje je provela neovisna organizacija. Zahvaljujući 60 godina iskustva marke u stvaranju superiornih proizvoda, 8 od 10 ljudi koji kupuju punjivu zubnu četkicu kupuje Oral-B. Sve punjive zubne četkice Oral-B proizvedene su u Njemačkoj i bolje su za okoliš jer ne treba mijenjati njihove baterije.

 

Tvrtka P&G

Vlasnik marke proizvoda Oral-B Professional Care 500 je Procter&Gamble, tvrtka čije proizvode stalno susrećemo u svakodnevnom životu. Bez obzira radi li se o njezi kose, brijanju, pranju rublja ili zdravlju, proizvodi P&G-jevih marki čine našu užurbanu svakodnevicu jednostavnijom. Brojne proizvode kojima vjerujemo donosi upravo Procter&Gamble. Već više od 175 godina povijest tvrtke obilježavaju kontinuirane inovacije i marke koje su lideri u svojim segmentima te dotiču milijune života diljem svijeta.

Tekst: Promo

Foto: P&G