Kada shvatite u ponedjeljak ujutro da je ponedjeljak ujutro, i ražalostite se, to je znak da trebate promijeniti svoje radne navike. Naučiti veseliti se novom radnom tjednu, steći dobre radne navike, izbalansirati posao i privatni život kao i naći dovoljno slobodnog vremena i energije u onih 24 sata koje imamo dnevno, izazov je s kojim se susreće svaka osoba. Vrijeme je da se s tim izazovom suočimo uz pomoć ova tri jednostavna koraka. Pridružite nam se i pokažite koliko možete biti motivirani i puni energije.

Investirajte

U sebe, posao, ljudske odnose, radne navike… Svaki dan radite nešto novo i nešto drugačije, makar bilo malo i sitno, jer ćete tako pobjeći od rutine i učiniti ćete svoje radne sate zabavnima. Bilo to novo mjesto za doručak ili nova lampa u uredu, vjerujte nam, te promjene će vam goditi i naučiti ćete cijeniti sitnice.

 

 Organizacija

Ako u danu imate pregršt obaveza, i doma i na poslu, te obaveze zapišite. Uz dobar plan, raspored i slaganje prioriteta biti će vam lakše fokusirati se na najbitnije, i na samom kraju, taj posao ćete onda uraditi brže i bolje, znajući da sve ide po planu.

Nagradite sami sebe

Šef vas je pohvalio za rad na poslu u zadnje vrijeme ili ste danas uspjeli nekoga nasmijati dobrom šalom? Nagradite sami sebe. Vi sami sebi trebate biti najveći oslonac u danima i vremenima kada vam ide dobro. Vjerujte u sebe i budite sretni radi sebe.

 

 

 

 

Tekst: Slowage365.hr

Foto: Pinterest, Canva