Influencerica Iva Šutić, skriva se pod nadimkom @iwaiva, a sve što radi nailazi na lajkove i odobravanje ljudi koji ju prate. Iva je mama trogodišnjeg Lenona koji se također veseli maminim DIY projektima. Ako ju pratite na Instagramu, vjerujemo da niste propustili njene uskršnje uratke. Kreativnosti joj ne nedostaje, stoga vam donosimo neke od njenih uskršnjih kreacija koje možete upotrijebiti već danas.

Brojimo sitno do Uskrsa i pripreme su u punom jeku. Osim jelovnika koji je većina vas smislila, tu su i dekoracije i deserti kojima u svoj dom unosimo poseban osjećaj uoči blagdana.

Iako je ispod jedne od fotografija naglasila da ove godine i nije napravila onoliko koliko radi inače za blagdane, mi se ne bismo složili. Upravo suprotno, u njenim posljednjim objavama pronašli smo inspiraciju za par last-minute dekoracija i recepata za ovogodišnji uskršnji stol. Od bojanja pisanica, kaširanih koki do zanimljive pogače – vjerujemo da ćete već pronaći nešto za sebe na njenom profilu.Premda se već ‘opravdala’ da ove godine i nije tako puno napravila, kao što to i inače radi prije blagdana, mi se baš i ne bismo složili s time. Jer nakon samo jednog pogleda na njezine posljednje objave, shvatit ćete da je i to njezino ‘malo’ i više no dovoljno za pravi blagdanski ugođaj. Vjerujemo da ćete odmah dobiti volju da i sami prionite poslu, a možda vas njezini ukrasi i inspiriraju na neka vaša, unikatna djela.

Na Ivinom profilu vidjeli smo super ideju, za koju je kako kaže, inspiraciju dobila u jednom prošlogodišnjem izlogu. Od kugli stiropora napravila je kaširane koke, a cijeli proces izrade možete vidjeti na njenom profilu.

View this post on Instagram

A post shared by Iva Š. (@iwaiva)

 

Iva ne bi bila Iva da se nije dosjetila i super dekoracija za svog Lenona i njegove prijatelje. Naime, napravila koji izgledaju kao dinosauri. “Mislim da ću mu dino jaja sakriti okolo pa da na jutro Uskrsa traži po dvorištu kao iznenađenje. Među njima će biti i poklončić koji si je poželio. Kako je lijepo biti dijete” napisala je ispod fotografije Iva, a mi bismo dodali da je još ljepše kada imaš mamu koja je ovako kreativna!

View this post on Instagram

A post shared by Iva Š. (@iwaiva)

Osim tih detalja koji su stvarno prekrasni i oku ugodni, Iva je napravila i fantastičnu pogaču u obliku ovčice koja će se vjerojatno naći na mnogim blagdanskim stolovima jer je jednostavno prekrasna.

View this post on Instagram

A post shared by Iva Š. (@iwaiva)

Za razliku od prošlogodišnjih čokoladnih jaja na oko, ovaj je put napravila keksiće u obliku jaja. Pa pogledajte na njenom profilu, a onda i u njezinim objavama pronađite detaljne upute, želite i sami napraviti.

View this post on Instagram

A post shared by Iva Š. (@iwaiva)

Moglo bi vas zanimati: Vodič za ljubitelje vina i hrane: 4 hrvatska vina savršeno sljubljena s uskršnjim jelima

 

Tekst: Slowage365.hr

Foto: @iwaiva