Frizura koju si odabiremo na jedan suptilan, ali efektan način, zaokruži svaki naš modni odabir. Može mu dati  boho prizvuk, romantičnu notu, dozu elegancije i pokazati našu jednostavnost i uglađenost.

U jesenskim kišnim danima, kada je kiša naša svakodnevnica, zbog vlage u zraku, podignuta ili polupodignuta frizura postaju naš najbolji odabir. Uz ideje koje pronalazimo na društvenim mrežama, lako možete kreirati zanimljive frizure u udobnosti doma. Prilikom stiliziranja, pokušajte izbjeći prečesto češljanje kako ne biste prouzrokovali elektricitet u kosi, a omiljeno prirodno ulje pobrinut će se da svaka vlas bude na svom mjestu.

 

 

Naravno, nema potrebe da težite potpuno uglađenoj frizuri, poigrajte se s pramenovima kose koji neuredno padaju niz lice i pokažite i vašu opuštenu stranu. Neuredna niska pundža sjajan je način kako da kosu sklonite s lica, a opet izgledate sofisticirano. Pletenice će provjereno u cijelu priču unijeti ženstvenost i wow efekt, kao i ukosnice i marame koje su ove jeseni popularnije nego ikada. Par dodatnih ideja za stiliziranje kose u danima koji slijede, donosimo u nastavku.

 

 

Moglo bi vas zanimati: Trendy manikure koje će obilježiti jesen

 

 

 

 

 

Tekst: Slowage365.hr

Foto: Pinterest