Briga o zdravlju započinje u nama samima i puno je više od dotjerane vanjštine – to je poruka koju želimo prenijeti našim čitateljicama i čitateljima.

Možemo li zaustaviti proces starenja? Ne možemo.  No, ono što možemo, jest usporiti ga kroz sve sfere života svih 365 dana u godini. Usporiti protok vremena, usporiti starenje, onaj neophodan luksuz koji bi si trebali priuštiti svakodnevno. SlowAge365.hr ovdje je kako bi bio vaš saveznik na tom putu, jer imati dobrog saveznika i mjesto na kojem ćete pronaći sve relevantne informacije bez gubljenja vremena, ključ je uspjeha.

Slowage365.hr novi je portal koji obrađuje teme o postizanju balansa između zdravog načina života i užurbane svakodnevice, zdravom starenju, dugovječnoj ljepoti te tjelesnoj, psihičkoj i društvenoj aktivnosti. Sve to kao preduvjet za svakog od nas kako bi se osjećali i izgledali mlađe, vedrije, snažnije, sigurnije. 

Zajedno s vama ispričat ćemo novu priču, priču o zdravlju, neizostavnom pokretu i sretnom starenju koje je neizbježno. Jer mi se ponosimo svojim borama, još uvijek najbrojnijim onim smijalicama. Uostalom, svaka od njih krije neku avanturu, priču, ali i životnu lekciju. 

Na Slowage365.hr želja nam je postići sinergiju između zdravog života, tjelesne aktivnosti, njege lica, njege tijela, kao i psihe. Kroz uvijek aktualne teme poput tretmana, nutricionizma, prehrane i njege kože, stavljamo fokus na one o kojima se još uvijek ne piše dovoljno, poput dijagnostike i prevencije. Kroz teme dijagnostike i prevencije želimo svakog pojedinca osvijestiti da poduzme prvi korak i ne odlaže pregled, jer odgovornost prema sebi i briga o samome sebi važan je preduvjet zdravlja. Pomoći ćemo vam da vaša budućnost (p)ostane lijepa.

Portal Slowage365.hr ima jasnu viziju, a to je promicanje zdravlja i dugovječne ljepote izvana i iznutra, s ciljem prevencije svih rizičnih čimbenika za zdravo i aktivno starenje, starenje sa stilom. Ukoliko birate život koji izgleda dobro i u kojem se vi osjećate dobro, na pravom ste mjestu. Neka SlowAge365.hr bude vaše mjesto na kojemu ćete osjetiti kako vrijeme sporije protječe, vi dublje dišete, a teme koje ovdje pronalazite čine svaki vaš dan sadržajnim i ispunjenim dobrim informacijama i sjajnim vibracijama. 

Pobrinut ćemo se osigurati vam svakodnevno novitete, odlične priče, stručne savjete, preporuke i opravdati osjećaj da ne gubite vrijeme uzalud. Sve to i puno više svakodnevno stvaramo i proživljavamo s vama, kao preduvjet da bismo bili ZDRAVI365.

Slow is the new luxury.

#SlowAge365

#SlowIsTheNewLuxury