Briga o zdravlju započinje u nama samima i puno je više od dotjerane vanjštine – to je poruka koju želimo prenijeti našim čitateljicama i čitateljima.

#SlowLivingConcept  – vaš novi lifestyle koncept. Koncept novog doba, vremena u kojem konačno slažemo prioritete. Koncept ispunjenog života, života sa svrhom, u kojem uživate u svakoj minuti a ne brojite ih, koncept novog stanja vašeg uma i tijela – vaša nova životna filozofija.

SlowLivingConcept ne znači usporeni život, znači život u kojem svoje zdravlje, zadovoljstvo, sreću, prioritete, interese, stavljamo na prvo mjesto. Koncept u kojem život postaje smisleniji kroz postizanje balansa u izvršavanju svakodnevnih obaveza. SlowLivingConcept je sve ono što je suprotno osjećaju kaosa i nametnutim očekivanjima današnjice. To je koncept u kojem sporije življenje postaje realnije, gdje svjesno, namjerno, pažljivo i sigurnije pristupamo aspektima svakodnevnog života. Gdje nam je prioritet ZDRAVLJE ZA ŽIVOT.

Zajedno sa vama ispričat ćemo novu priču, priču o zdravlju, balansu, pokretu, i sretnom starenju koje je neizbježno. Priču kako usporiti tempo modernog života.

Možemo li zaustaviti proces starenja? Ne možemo.  No, ono što možemo, jest usporiti ga kroz sve sfere života svih 365 dana u godini. Usporiti protok vremena, usporiti starenje, onaj neophodan luksuz koji bi si trebali priuštiti svakodnevno. Slowage365.hr ovdje je kako bi bio vaš saveznik na tom putu, jer imati dobrog saveznika i mjesto na kojem ćete pronaći sve relevantne informacije bez gubljenja vremena, ključ je uspjeha.

Slowage365.hr novi je portal koji obrađuje teme o postizanju balansa između zdravog načina života i užurbane svakodnevice, zdravom starenju, dugovječnoj ljepoti te tjelesnoj, psihičkoj i društvenoj aktivnosti. Sve to kao preduvjet za svakog od nas kako bi se osjećali i izgledali mlađe, vedrije, snažnije, sigurnije.

Na Slowage365.hr želja nam je postići sinergiju između zdravog života, tjelesne aktivnosti, njege lica, njege tijela, kao i psihe. Kroz uvijek aktualne teme poput tretmana, nutricionizma, prehrane i njege kože, stavljamo fokus na one o kojima se još uvijek ne piše dovoljno, poput dijagnostike i prevencije. Kroz teme dijagnostike i prevencije želimo svakog pojedinca osvijestiti da poduzme prvi korak i ne odlaže pregled, jer odgovornost prema sebi i briga o samome sebi važan je preduvjet zdravlja. Pomoći ćemo vam da vaša budućnost (p)ostane lijepa. 

Portal Slowage365.hr ima jasnu viziju, a to je promicanje zdravlja i dugovječne ljepote izvana i iznutra, s ciljem prevencije svih rizičnih čimbenika za zdravo i aktivno starenje, starenje sa stilom. Ukoliko birate život koji izgleda dobro i u kojem se vi osjećate dobro, na pravom ste mjestu. Neka Slowage365.hr bude vaše mjesto na kojemu ćete osjetiti kako vrijeme sporije protječe, vi dublje dišete, a teme koje ovdje pronalazite čine svaki vaš dan sadržajnim i ispunjenim dobrim informacijama i sjajnim vibracijama.

Pobrinut ćemo se osigurati vam svakodnevno novitete, odlične priče, stručne savjete, preporuke i opravdati osjećaj da ne gubite vrijeme uzalud. Sve to i puno više svakodnevno stvaramo i proživljavamo s vama, kao preduvjet da bismo bili ZDRAVI365.