Dobro nam je poznato kako je koža beba i male djece posebno osjetljiva na sunce i da zahtijeva pažljivo odabrane preparate kako bi naši najmlađi dobili maksimalno sigurnu njegu i naravno, maksimalnu zaštitu. Stiže nova zaštita od sunca za njih!

Većina stručnjaka naglašava kako se bebe i djecu do 2 godine ne treba izlagati suncu te da je potrebno koristiti isključivo fizičke prepreke kao što su odgovarajuća odjeća s UV faktorom i boravak u hladu.

Međutim, za djecu od 2 godine, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu. Vodeći se upravo ovim spoznajama, ali i načelom „Prirodna i sigurna zaštita prije svega“ Olival stručnjaci kreirali su sasvim novu liniju proizvoda za zaštitu dječje kože od sunca – Sun Mineral KIDS.

 

zaštita od sunca 01-slowage365

 

Mineralni filtri za osjetljivu kožu

Sun Mineral KIDS linija predstavlja cjelovitu zaštitu kože od sunca najmlađih, djece i tinejdžera koji sve češće imaju i hiperosjetljivu kožu sklonu ekcemu ili neurodermitisu. Mineralni filtri ne potenciraju iritacije na koži, ostaju na površini kože i reflektiraju UV zračenje čime pružaju fizičku zaštitu.
Ova nova mineralna Olivalova linija za zaštitu dječje kože od sunca temelji se na dva sastojka – cinkovom oksidu i titanijevom dioksidu, ali s pažljivo usklađenim kombinacijama dragocjenih njegujućih sastojaka kao što su skvalan, ulje badema, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakaov maslac.

Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti i kombinaciji ovih sastojaka, Sun Mineral KIDS proizvodi se za razliku od drugih mineralnih proizvoda, vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose. Brzo upijaju i pri tome ostavljaju ugodan osjećaj na koži bez masnih tragova.

U Sun Mineral KIDS liniji nalaze se tri proizvoda:
– Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50
– Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30
– Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50

 

zaštita od sunca 03- slowage365

 

Hipoalergeni i vodootporni

Sva tri proizvoda ove nove linije za zaštitu od sunca jedinstvene su formulacije, sadrže prirodne mineralne filtre i pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka. Kožu lica i tijela, zahvaljujući prirodnim uljima, i njeguju. Hipoalergeni su i vodootporni te ne sadrži dodane boje i mirise. Sun Mineral KIDS proizvodi pogodni su i za najosjetljiviju kožu, ne ostavljaju bijeli trag, ne začepljuju pore te su i vodootporni.

Bez obzira na to gdje ćete biti ovo ljeto, kao i do sada, budite odgovorni. Zaštitite vaše najdraže jednim od proizvoda nove Sun Mineral KIDS linije, pravilnim izborom odjeće, šeširima i kapama za glavu. Provodite vrijeme u hladu, jer je i samo 10 minuta dnevno izravnog  izlaganja sunčevim zrakama dovoljno za sintezu esencijalnog vitamina D.

Preporučena MPC Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50: 49,90 kn
Preporučena MPC Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30: 99,90 kn
Preporučena MPC Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50: 119,90 kn

***

Potražite Olival Sun Mineral KIDS proizvode u svim drogerijama kao i na web shopu.

Facebook Olival

Instagram: olival_cosmetics

Oprezno sa suncem i zbog hiperpigmentacije kože.

 

Tekst: promo
Foto: promo, Pexels