Kada stigne ljeto svuda oko nas zavladaju boje! Crvena, zelena, plava, ljubičasta, roza… Svijet je nekako odmah ljepši i vedriji. Dašak ljetnog raspoloženja donose vam i essence shine last & go gel lakovi za nokte!  Za svaki savršen ljetni look dobra manikura i pedikura je must-have.

Essence shine last & go gel lakovi za nokte dostupni u mnoštvo različitih boja i nijansa omogućavaju vam da pronađete savršenu nijansu za sebe. Formula s gel-efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i nevjerojatan sjaj. Vegan lakovi za nokte s glatkim završetkom dostupni su u super visoko-pigmentiranim i šarenim nijansama i brzo se suše. Formula s gel-efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i nevjerojatan sjaj.
Iako većina nas lak za nokte bira prema odjevnim kombinacijama, ljeto je doba kada boju laka možemo da kombiniramo kako želimo.

Ljubiteljice crvenih noktiju ne moraju ih se odreći preko ljeta ako žele biti u trendu. Savjetujemo jarke crvene boje i one s narančastim tonovima, a za one koje su spremne napraviti odmak od klasične crvene – narančasti lak. Nokti u narančastoj ili crvenoj boji odlično se stapaju s tamnim tenom.

 

 

 

Ukoliko ste ljubiteljica prirodnog izgleda svijetlije nijanse će vašim noktima dati divan, prirodan sjaj i zdrav izgled.

 

 

Kako bi vaša manikura bila postojana i izdržala sve ljetne izazove ne zaboravite na bazni lak i nadlak

Kako bi lak u boji savršeno prianjao na vaš nokat, trebate mu osigurati glatku površinu. essence extreme last bazni lak koji, osim što će stvoriti savršenu podlogu, značajno produžuje trajnost laka za nokte, brzo se suši i sprječava promjenu boje noktiju. Ovaj bazni lak trebao bi biti dio svake manikure i pedikure!

 

 

 

essence extreme shine nadlak bezbojan je i prekriva nokte zaštitnim slojem, sprječava ljuštenje, brzo se suši i stvara izuzetan sjaj. Nakon što ste nokat tretirali baznim lakom i lakom u svojoj omiljenoj boji, pričekajte da se nokat potpuno osuši i na kraju nanesite nadlak. Iznimna postojanost i gel sjaj zajamčeni su!

 

 

 

 

 

 

Tekst i foto: Press