Kako biste na plaži ili večernjoj šetnji ukrali sve poglede te izgledali chic, veoma je bitno pametno odabrati modne dodatke koji će savršeno dočarati vaš osobni stil te pružiti najbolju sliku o vama. Uz to važno je da vaše noge izgledaju lijepo i njegovano, u čemu će vam pomoći sljedećih par trikova.

 

Prvi korak

Kako biste potaknuli vašu cirkulaciju, riješili se tragova suhe i perutave kože, na noge nanesite piling od kave. Kava će zahvaljujući svojoj teksturi učinkovito otkloniti odumrle stanice kože, ali i pomoći smanjiti celulit te zagladiti narančinu koru. Za prirodni piling koji možete i sami napraviti doma, recept pronađite na ovom linku.

noge_slowage365_1

 

Drugi korak

Kako biste bili sigurni da će vaše noge biti svilenkaste, pazite da birate britvicu i kremu za depilaciju koji neće ostaviti sitne rane ili prouzrokovati osip i iritaciju. Kvalitetna britvica koja savršeno odgovara vašem tipu kože treba biti neizostavan dio vaše kupaonice.

 

noge_slowage365_3

Treći korak

Hidratacija i sjaj. Pazite da vašu kožu redovito nahranite, posebice nakon depilacije, a ako vaše kombinacije podrazumijevaju haljine i suknje midi ili mini dužine, na noge nanesite i bademovo ili kokosovo ulje. Neka doslovce sjaje!

 

 

Četvrti korak

Ako želite, dok vaše noge ne postane preplanule i dok sunce skrije sve ožiljke od vaših dogodovština i padanja u mladosti te proširene vene, uz pomoć pudera za tijelo ili spreja za samo tamnjenje, vašim nogama možete dati blagi osunčani izgled.

 

 

noge_slowage365_2

 

 

 

 

Tekst: Slowage365.hr

Foto: Pinterest