Ljeto znači topli dugi dani, kupanje, dvije kugle omiljenog sladoleda, kokteli, večere na otvorenom, a sve to ide zajedno sa laganom ljetnom odjećom poput kratkih hlača, kupaćih kostima ili mini suknji sa kojima će naše tijelo ujedno biti i više izloženo suncu. U nastavku vam donosimo jednostavan recept kako da ulje sa šljokicama napravite u svom domu.

Zbog toga sve više pažnje usmjeravamo na pravilno njegovanje kože lica i tijela što nas je natjeralo da potražimo recept za ulje sa svjetlucavim česticama koje ne samo da daje suncem okupan izgled već čini i čuda za hidrataciju kože.

 

 

Da biste napravili svoj vlastiti glitter za tijelo, potrebna su vam samo dva sastojka: lagano baby ulje i svjetlucavo sjenilo. Možete koristiti suncokretovo ili kokosovo ulje u kombinaciji s brončanim sjenilom, a ako samo želite shimmer, koristite bijelu ili bisernu boju. Nakon što pripremite odabrane sastojke, zapravo je prilično jednostavno napraviti vlastito ulje za tijelo.

 

glitter_slowage365_1

 

 

Recept za glow ulje od dva sastojka

 

glitter_slowage365_2

SASTOJCI:

  • 20 ml bademovog ulja
  • Pola žličice bronzera ili sjenila po vašem izboru
  • Posudica ili flašica sa poklopcem

PRIPREMA:

Izmjerite sastojke i kombinirajte u maloj posudi. Miješajte dok se dobro ne sjedini. Prebacite u posudu sa poklopcem. Protresite prije svake upotrebe.

 

Možda bi vas moglo zanimati: Najbolji saveznici u uklanjanju hiperpigmentacija na koži

 

 

Tekst: V.P.

Foto: Canva, Pinterest