Nova Disney Princess vs. Disney Villains #sisterlove limitirana kolekcija je stigla. Hrabra i snažna princeza koja se s vjernim prijateljima upušta u avanture i bori za sve što je dobro – ovo je čarolija Disney-a, koji je fascinirao mnoge od ranog djetinjstva. Ali kakve bi sve priče bile bez njihovih zloglasnih zlikovaca? Svojom zlom družinom i nadnaravnom prirodom izvanredan su dodatak neizvjesnosti u svakom Disney filmu i čine radost za “Happily Ever After” još većom.

Peta kolekcija Sisterlove by essence & CATRICE “Disney Princess vs. Disney Villains” nadahnuta je posebnom interakcijom između “dobra i zla”. Od sredine studenog, princeze Ariel i Snjeguljica i dijelit će police sa svojim antagonistima Ursulom i Zlom Kraljicom. Na ovaj način, essence Disney princeze i CATRICE Disney zlikovci mogu na beauty police donijeti najbolje iz oba svijeta.

Hrabra i snažna princeza koja se s vjernim prijateljima upušta u avanture i bori za sve što je dobro – ovo je čarolija Disney-a, koji je  fascinirao mnoge od ranog djetinjstva. Ali kakve bi sve priče bile bez njihovih zloglasnih zlikovaca? Svojom zlom družinom i  nadnaravnom prirodom izvanredan su dodatak neizvjesnosti u svakom Disney filmu i čine radost za “Happily Ever After” još  većom. Peta kolekcija Sisterlove by essence & CATRICE “Disney Princess vs. Disney Villains” nadahnuta je posebnom  interakcijom između “dobra i zla”. Od sredine studenog, princeze Ariel i Snjeguljica i dijelit će police sa svojim antagonistima  Ursulom i Zlom Kraljicom. Na ovaj način, essence Disney princeze i CATRICE Disney zlikovci mogu na beauty police donijeti  najbolje iz oba svijeta. 

Disney Princess palete sjenila 

Dovoljan je brz pogled na nazive nijansi sjenila: nadahnule su ih  snažne osobnosti izvanrednih Disney princeza Ariel i Snjeguljice.  Svaka od dviju paleta opisuje priču i život princeze čije ime nose 

kroz svojih 14 visoko pigmentiranih nijansi: nježne nude nijanse i  intenzivna crvena za Ariel, hladne smeđe i zelena s efektom  pahuljice za Snjeguljicu 

NMPC:84,90 kn 

Disney Princess kist za sjenilo 

S dva mekana, sintetička kista za sjenilo s dizajnom popularnih princeza,  make up očiju iz snova je lakše postići nego ikad prije. Kist za sjenilo sa  siluetom Snjeguljice idealno upija pigmente sjenila i raspoređuje ih po  kapku. Blendanje je ključno – a s “Ariel” kistom za blendanje zajamčen je  brz, besprijekoran rezultat.

NMPC: 21,90 kn

Disney Villains paleta sjenila 

“Ogledalce, ogledalce, tko je  najljepši od svih? “S ovim paletama sjenila – nadahnutim Zlom Kraljicom i 

Ursulom – na ovo se pitanje brzo odgovara. Svako od 16 puderastih sjenila je super mekano, visoko pigmentirano s mat, svjetlucavim i blistavim završecima.  Uz visokokvalitetno pakiranje s integriranim ogledalom i nosivim nude i  ružičastim tonovima, svaka paleta sadrži jedinstvene nijanse: iznimne nijanse  plave i srebrne koje podsjećaju na podvodni svijet Ursule, intenzivne nijanse  crvene, narančaste i smeđe nadahnute Zlom Kraljicom. 

NMPC:103,90 kn 

Disney Princess lash princess maskara 

Jednom davno, postojale su … popularne lash princess maskare, koje su dobro poznate iz redovnog asortimana, u njihovim fantastičnim  haljinama princeza – i bajkovitom dizajnu! lash princess “Aurora”  volume maskara s posebno oblikovanom cobra četkicom obavija svaku  pojedinu trepavicu i stvara nevjerojatan volumen. Zahvaljujući “Snow  White” false lash effect maskari, trepavice dobivaju duljinu i dramatičan  volumen s efektom lažnih trepavica. “Ariel” false lash effect  vodootporna maskara pravi je izbor za aktivan životni stil – lako se nosi  sa sportom i suzama radosnicama. 

NMPC:28,90 kn

 

 

Tekst; Press

Foto: Press