Jeste li spremni za izazov? U suradnji s trenerima, nutricionisticom i psihologom biramo dvije žene koje će kroz period od 30 dana proći potpunu transformaciju i dokazati koliko je bitno ZDRAVLJE ZA ŽIVOT! Uz pomoć i podršku individualnog trenera, posebno osmišljen plan prehrane i psihološko savjetovanje postizati će  željeni cilj, ali ne u teretani već isključivo vani, na svježem zraku u prirodi. Želiš sudjelovati? Prijavi se ovdje!

Ovaj izazov savršeno opisuje naš #slowlivingconcept. Ovo je izazov za odlučne, jake i motivirane žene koje su spremne promijeniti svoje dosadašnje navike. Izazov je ovo za one koje žele oblikovati svoje tijelo, dobiti više energije, naoružati se samopouzdanjem i započeti svoj novi, zdrav način života.

>>Prijave traju do 25. veljače, nemoj propustiti priliku da uz stručno vodstvo izabereš zdravlje za život i promijeniš svoj lifestyle! <<

Želite li se konačno osjećati bolje i imati više energije? Isprobali ste već hrpu različitih dijeta i fitness planova, ali ništa nije funkcioniralo za vas? Želite se pokrenuti i uvesti više kretanja u svoj sjedilački način života, a smatrate da jednostavno nemate vremena? Ili možda ipak već trenirate, ali trening vam još uvijek ne daje željene rezultate? Želite li uz sebe stručni tim koji će vas voditi kroz ovaj izazov svih 30 dana te vam davati savjete i motivaciju sve dok ne dođete do svog cilja?

Izazovite sami sebe, dođite do rezultata uz stručno vodstvo, postignite rezultate o kojima sanjate i odaberite zdravlje za život!

Što uključuje izazov ZDRAVLJE ZA ŽIVOT?

  • privatnog trenera za svaku kandidatkinju
  • personaliziran plan prehrane
  • savjete nutricionista
  • pratnju psihologa kroz cijeli projekt
  • podršku za vrijeme izazova

Izazov kreće 1. ožujka i traje do 29. ožujka. Kroz ta 4 tjedna sa trenerima Lukom Makovšekom i Domagojem Matijevićem, psihologicama iz Mentalnog treninga Dajanom Čopec i Sandrom Župarić, ali i nutricionisticom Almom Bunić, vlasnicom Nutriforme, promijenit ćete svoje dosadašnje navike i lifestyle. Nakon ovog izazova za vas kreće nova, bolja era života – garantiramo vam da ćete se osjećati bolje, izgledati bolje, biti zdraviji i zračit ćete pozitivnom energijom.

Izazov je osmišljen kao treniranje u prirodi na svježem zraku. S trenerom ćete proći sve vrste aerobnih i anaerobnih treninga. Uz ovaj izazov potičemo vas, ali i ostale na boravak u prirodi, na svježem zraku i korištenje prirodnih resursa za kreativno vježbanje.

Cilj projekta je poboljšanje zdravstvenog stanja, poticanje na aktivnost, mršavljenje, poboljšanje psihičkog i fizičkog stanja, pozitivan utjecaj na vaše zdravlje i usvajanje novih, zdravijih navika.

Ako je vaš cilj mršavljenje i dajete nam svoje vrijeme – PRIJAVITE SE! Ovih 30 dana bit će velika promjena u vašem životu.

P.S. Sve vezano za ovaj izazov svakodnevno ćemo objavljivati na našem portalu i društvenim mrežama. Tako će se i ostali moći pridružiti ovom izazovu i raditi na sebi. Ovo je prilika koja se ne propušta, stoga nemojte čekati već ispunite prijavnicu već sada!