Izabrali smo kandidatkinje koje će sudjelovati u izazovi ZDRAVLJE ZA ŽIVOT. Izbor nije bio lak, od mnoštva prijava morali smo odabrati samo dvije kandidatkinje koje će u suradnji s trenerima, nutricionisticom i psihologom kroz period od 30 dana proći potpunu transformaciju i dokazati koliko je bitno ZDRAVLJE ZA ŽIVOT

Stiglo nam je mnogo prijava i morali smo taj izbor suziti na samo dvije kandidatkinje. Izbor nije bio nimalo lak, a u prijavama su se posebno izdvojile dvije kandidatkinje, a to su Mateja Vadlja i Tatjana Cvetko. Čestitamo vam!

Ovo je izazov koji savršeno opisuje naš #slowlivingconcept. U potrazi smo bili za odlučnim, jakim i motiviranim ženama koje su spremne promijeniti svoje navike. Tražili smo žene koje žele oblikovati svoje tijelo i promijeniti svoj dosadašnji stil života te započeti živjeti zdravo.

Što uključuje izazov ZDRAVLJE ZA ŽIVOT?

  • privatne trenere za svaku kandidatkinju
  • personaliziran plan prehrane
  • savjete nutricionistice i vlasnice Nutriforme, Alme Bunić
  • pratnju psihologica iz Mentalnog treninga kroz cijeli projekt

Izazov kreće u ponedjeljak, 1. ožujka i traje do 29. ožujka. Kroz ta 4 tjedna sa trenerima Lukom Makovšekom i Domagojem Matijevićem, psihologicama iz Mentalnog treninga Dajanom Čopec i Sandrom Župarić, ali i nutricionisticom Almom Bunić, vlasnicom Nutriforme, naše natjecateljice promijenit će svoje dosadašnje navike i lifestyle. Nakon ovog izazova za njih kreće nova, bolja era života.

Ovaj izazov je osmišljen kao treniranje u prirodi na svježem zraku. S trenerom ćete proći sve vrste aerobnih i anaerobnih treninga. Uz ovaj izazov potičemo vas, ali i ostale na boravak u prirodi, na svježem zraku i korištenje prirodnih resursa za kreativno vježbanje.

Pratite nas i ostanite uz naš portal i naše društvene mreže gdje ćemo vas svakodnevno obavještavati o napretku i novostima.

 

Moglo bi vas zanimati: Kako do zdravlja i boljeg raspoloženja protuupalnim načinom života

Tekst: Slowage365.hr

Foto; Canva, privatna arhiva