Alge se sve više koriste za dobrobit našeg organizma, svakim danom otkriva se sve više njihovih benefita. Djeluju antioksidativno,osvježavajuće, protiv bora su, a nalaze se i u sastavu mnogih beauty proizvoda. Također, sve više kozmetičkih tretmana često koristi alge u svojim tretmanima, koji su iznimno učinkoviti u borbi protiv celulita i starenja. A mi čak dvije sretnice nagrađujemo jednim body wrap tretmanom s efektom saune!

Alge obiluju raznim vitaminima i mineralima, oligo elementima poput joda, vinka i bakra, biljnim vlaknima i proteinima. Izvrsne su u suzbijanju celulita i sve više se koriste za drenažu, suzbijanje celulita, ubrzavanje mršavljenja i zatezanje tijela.

 

 

Slowage365.hr & Kozmetički studio Kriss Giveaway

U suradnji sa kozmetičkim studijem Kriss darujemo vam dva Marine Algae Wrap tretmana Thalgo proizvodima u trajanju od 45 minuta i vrijednost svakog je 300 kuna. Na samom početku tretmana radi se piling, zatim će slijedi umatanje u termo deku. Na samom kraju tretmana očekuje vas i opuštajuća masaža. Zvuči savršeno, zar ne?

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je:
  1. Pratiti @Slowage365.hr Facebook profil i @slowage365.hr Instagram profil
  2. Pratiti @Kozmetički studio Kriss Facebook profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru ispod objave na našem Facebook profilu označiti osobu za koju mislite da bi voljela sudjelovati u darivanju.
  5.  Možete komentirati koliko god puta želite, samo morate navesti drugu osobu.

 

 

Darivanje traje do ponedjeljka, 15.2., kada ćemo proglasiti dvije pobjednice.

Sretno svima!

 

Foto: PR