Dobro nam je poznato kako je koža beba i male djece posebno osjetljiva na sunce i da zahtijeva pažljivo odabrane preparate kako bi naši najmlađi dobili maksimalno sigurnu njegu i naravno, maksimalnu zaštitu. Stiže nova zaštita iz Olivala – Sun Mineral KIDS!

Većina stručnjaka naglašava kako se bebe i djecu do 2 godine starosti ne treba izlagati suncu te da je potrebno  koristiti isključivo fizičke prepreke kao što su adekvatna odjeća s UV faktorom i boravak u hladu. Međutim, za djecu od 2 godine starosti, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu.

Vodeći se upravo ovim saznanjima, ali i načelom „Prirodna i sigurna zaštita prije svega“ Olival stručnjaci kreirali su sasvim novu  liniju proizvoda za zaštitu dječje kože od sunca.

 

olivalsunkidsmineral_slowage365_2

 

Nova mineralna linija za hiperosjetljivu kožu

Sun Mineral KIDS linija predstavlja cjelovitu zaštitu kože od sunca najmlađih, djece i tinejdžera koji sve češće imaju i hiperosjetljivu kožu sklonu ekcemu ili neurodermitisu. Mineralni filtri ne potenciraju iritacije na koži. Ostaju na površini kože i reflektiraju UV zračenje.

Ova nova mineralna Olivalova linija za zaštitu dječje kože od sunca temelji se na dva sastojka – cinkovom oksidu i titanijevom dioksidu. S pažljivo usklađenim kombinacijama dragocjenih njegujućih sastojaka kao što su skvalan, ulje badema, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakaov maslac.  Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti i kombinaciji ovih sastojaka, ovi proizvodi se za razliku od drugih mineralnih proizvoda. Vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, brzo upijaju i pri tome ostavljaju ugodan osjećaj na koži bez masnih tragova.

U liniji se nalaze tri proizvoda:

  • Sun Mineral KIDS krema za lice SPF 50
  • Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 30
  • Sun Mineral KIDS mlijeko za sunčanje SPF 50

 

Olivalsunmineral_slowage365_1

 

Sun Mineral KIDS proizvodi bez tragova na odjeći

Sva tri proizvoda ove nove linije za zaštitu od sunca jedinstvene su formulacije, sadrže prirodne mineralne filtre i pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, a kožu lica i tijela, zahvaljujući prirodnim uljima, i njeguju. Hipoalergeni su i vodootporni te ne sadrži dodane boje i mirise. Proizvodi iz ove linije pogodni su i za najosjetljiviju kožu, ne ostavljaju bijeli trag, ne začepljuju pore te su i vodootporni.

Bez obzira na to gdje ćete biti ovo ljeto, kao i do sada, budite odgovorni. Zaštitite vaše najdraže jednim od proizvoda nove Sun Mineral KIDS linije, pravilnim izborom odjeće, šeširima i kapama za glavu, provodite vrijeme u hladu jer je i samo 10 minuta dnevno direktnog izlaganja sunčevim zrakama dovoljno za sintezu esencijalnog vitamina D.

 

GIVEAWAY za najnježniju kožu

Tijekom današnjeg dana (17. 6. 2020.) potražite na našim Facebook stranicama giveaway koji smo osmislili uz pomoć našeg sponzora Olivala. Svi detalji će tamo biti navedeni.

Troje čitatelja koji ispune uvjete i budu odabrani, osvajaju jedno mlijeko za sunčanje Sun Mineral KIDS SPF 30.

 

sunmineralkids_slowage365

 

 

 

 

Tekst: Press

Foto: Press