Dan vjenčanja jedan je od najljepših događaja koji ima posebno značenje u životu supružnika. Upravo zbog toga iz godine u godinu s velikom pažnjom pristupamo proslavi samog datuma. Uz to, godišnjica braka je ujedno podsjetnik na vašu zajedničku avanturu, uspjehe i sve lijepe uspomene koje ste kreirali od dana vjenčanja. Ona budi najnježnije emocije, a ovih pet prijedloga pomoći će vam da na nov i uzbudljiv način oživite vaša lijepa sjećanja i nazdravite za još brojne zabavne korake i adrenalinske skokove koji vas čekaju u godinama pred vama. 

Otplešite ponovo prvi ples

Jedna od najljepših uspomena s vjenčanja upravo je onaj blagi osjećaj treme i radost koja nastupi kada na podiju uz vašu pjesmu, zaplešete. Oživite tu uspomenu u dnevnom boravku i zaplešite. Nastavite s omiljenim plesnim hitovima i potaknite val pozitivne energije.

Ponovite svoj jelovnik sa vjenčanja

Ok, vjerujemo da i vi, na dan svog vjenčanja i niste stigli u potpunosti uživati u meniju. Djelomično je krivo uzbuđenje, a onda i svi ti razgovori s dragim gostima… pripremite pravu gastro večer za dvoje i pripremite recepte s dana vjenčanja, od slanog predjela do slatkog deserta.

Organizirajte zabavu kod kuće

S djecom, prijateljima, obitelji. Vjerujemo da već neko vrijeme razgovarate o malom reunionu, a postoji li bolji povod od ovoga?

 

 

Isprobajte neki od adrenalinskih sportova

Pripremite se na nalet adrenalina i uživajte u nezaboravnim trenutcima, zajedno! Brak nas iznova potiče da izađemo iz zone ugode i podsjeća da imamo osobu koja nam čuva leđa. Ovi sportovi će to sve i slikovito pokazati. Rafting, penjanje, paragliding, vi birajte.

 

 

 

Tekst: V.P.

Foto: Pinterest