Čini li vam se kako vikend uvijek traje prekratko? Neka vaši planovi ne ovise o lijepom vremenu, probajte iskoristiti svaku priliku za odmor i uživanje. Trenutna situacija u kojoj se nalazimo upozorava nas da i dalje izbjegavamo grupna druženja. Kako vrijeme provedeno u svoja četiri zida iskoristiti još bolje, osjećati se ugodno, ali se i odmoriti? Vrijeme je idealno za tople napitke, zdravu hranu, gledanje filmova i self-care rutinu. U nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako da provedete savršen vikend kod kuće.

Vježbajte kod kuće

Na internetu možete pronaći razne prijedloge kako trenirati doma te ostati u formi sada kada ne možemo posjećivati teretane. Za vježbu kod kuće dovoljna vam je samo dobra volja, prostirka i flaša vode. Na YouTubeu smo za vas pronašli sjajan video tutorijal uz koji ćete se uspješno rastegnuti, razgibati i ostati u formi. 3, 2, 1, kreni!

Fini zalogaji

Vikend rituale uz omiljene ukusne zalogaje upotpuniti dobrim društvom vaše obitelji. Priredite ukusan ručak ili večeru svojoj obitelji, ili pozovite par prijateljica na. Ukoliko već niste, mi vam preporučamo osuper čokoladni desert s kruškama. Sastojke za pripremu slatkih zalogaja imate ovdje , a tome dodajte prstohvat dobre glazbe i šalicu smijeha.

 

Beauty rituali

Preko tjedna zbog ubrzanog tempa i hrpe obaveza, briga o sebi često pada u drugi plan. Kako biste napunili baterije i posvetili se njezi, koja je u zimskim mjesecima prijeko potrebna, iskoristite vikend za uvođenje novih self-care rituala. Neke od ključnih koraka za njegu vašeg lica pronađite ovdje.

 

Opustite se uz Netflix

Bez obzira volite li dobru intelektualnu dramu, romantiku ili akciju uz Netflix ćete si kreirati savršen movie night! Uz dobar film opustite se i skrenite misli sa problema svakodnevice.

 

 

Moglo bi vas zanimati:  Kad san na oči neće, pa neće…

 

Tekst: Slowage365.hr

Foto: Pinterest, Canva