Manjak sna najviše se vidi na koži našeg lica, a ako dodamo još i manjak hidratacije, vaša koža će izgubiti na elastičnosti i kreirati idealne uvjete za nastanak vrećica i tamnih krugova oko očiju.

Kako biste jutro nakon neprospavane večeri započeli lijepo, prvo tijelo nahranite iznutra osvježavajućim cijeđenim sokom, a onda uz pomoć makeup preparata ponovno oživite ten. Prvi korak je razbuđivanje kože hladnim oblozima za lice ili umivanjem hladnom vodom. Slijedi hidratantna krema, a onda i primer koji će pomoć minimalizirati pore te stvoriti idealnu podlogu za makeup.

Tekući puder i korektor

Birajte tekuće pudere koji se lako stapaju s kožom i koji su na bazi ulja ili vode, ovisno o tipu kože koji imate. Tekući korektor će najbolje sakriti podočnjake i tamne krugove, dok će kremasti biti idealni za prekrivanje ostalih sitnih nedostataka na licu.

 

 

Bijela olovka za oči

Bijela olovka  za oči koju ćete nanijeti u unutrašnji kut oka će u trenu osvježiti vaš pogled. Nanesite olovku od polovice kapka prema vanjskom kutu oka, tik uz donje trepavice. U kombinaciji s uvijačem za trepavice rezultirat će odmornijim izgledom i zavodljivijim pogledom.

 

Rumenilo i balzam za usne

Omiljenu nijansu rumenila nanesite visoko na jagodice, te obavezno nahranite usne kako ne biste pozornost privlačili blijedim i ispucanim usnama.

 

 

 

 

Tekst: Slowage365.hr

Foto: Canva, Pinterest