Za početak novog radnog tjedna i nakon kratkog opuštanja vikendom uvijek nam je potrebna ta dodatna doza motivacije i inspiracije kako bismo potaknuli svoju produktivnost na poslu. Imajući to na umu danas smo za vas (ali i za sebe) odabrali nekoliko inspirativnih i bitnih citata. Vjerujemo da će vam ovi citati olakšati ponedjeljak, poboljšati fokus na posao i naći rješenje za svaki problem.

Ako trenutno imate  puno posla ili niste sigurni kako se organizirati i taj posao obaviti, kako napraviti sljedeći korak ili riskirati, možda vam upravo neke od posebno biranih riječi u nastavku pomognu vidjeti srž stvari.

 

ponedjeljak_slowage365_1

 

Snovi se ostvaruju ako to zaista želimo!

Ovi citati će vam pokazat da vam jedan ponedjeljak ne može ništa. Pokazati će vam da sumnji, pretjeranom razmišljanju, strahu ili nervozi nema mjesta u vašem životu. Naglasit će vam koliko je bitno da vjerujete u sebe i slušate svoju intuiciju. Uvijek imajte na umu da sami morate raditi na tome da se vaši snovi ostvare. Zato, nema odustajanja i idemo otkriti koji citat će nas danas pokrenuti i učiniti da uspješno obavimo sve zadatke s TO-DO liste!

 

 

“Nije važno koliko sporo ideš, dok god ne staješ.“
KONFUCIJE

“Neuspjeh me nikada neće prestići ako je moja ustrajnost da uspijem snažnija.“
OG MANDINO

“Ne moram biti savršena. Sve što trebam napraviti je pojaviti se i uživati u neurednom, nesavršenom i prekrasnom putovanju mog života.“
KERRY WASHINGTON

“Nemojte trošiti svoju energiju kako biste promijenili tuđa mišljenja. Radite svoju stvar i ne razmišljajte o tome hoće li im se svidjeti.“
TINA FEY

“Uvijek je prerano da odustaneš.“
NORMAN VINCENT PEAL

“Strah je besmislen, baš kao i žaljenje.“
MARILYN MONROE

“Snovi se ostvaruju i možeš učiniti da se tvoja zamisao ostvari, ali nema prečaca. Ništa se ne događa bez teškog rada.“
DIANE VON FURSTENBERG

“Očekuj probleme i jedi ih za doručak.“
ALFRED A. MONTAPERT

“Nije stvar u haljini koju nosiš nego u životu koji vodiš u toj haljini.“
DIANA VREELAND

“Kada je nešto važno, radiš to i kada sve šanse ne idu u tvoju korist.“
ELON MUSK

 

 

ponedjeljak_slowage365_2

 

 

 

Tekst: V. P.

Foto: Unsplash